Hypnose kan voor veel issues worden gebruikt, zoals stoppen met roken, afvallen of virtuele maagband, angsten, verbeteren van zelfbeeld, tinnitus etc. Sommige behandelingen vragen meer aandacht of meerdere behandelingen.

Alle sessies bestaan uit een intake gesprek, waarbij voor mij het issue duidelijk moet worden en welk einddoel gewenst is. Het te bereiken doel moet wel realistisch zijn. Daarna volgt de eigenlijke sessie, gevolgd door een korte evaluatie. Het resultaat na de sessie is niet altijd direct bereikt, maar kan in de weken erna bereikt gaan worden.

Een aantal behandelingen zijn inclusief een MP3 speler, waar een sessie op staat die thuis minimaal een week moet, als onderdeel van de behandeling, worden beluisterd.

Zijn er vragen voordat je wil boeken of twijfel je of je klacht met behulp van hypnose kan worden opgelost, mail mij dan even.

Boeken kan door op de link op deze pagina te klikken. Kies je gewenst datum en tijd. Ik zal zo spoedig mogelijk een bevestiging sturen.

Plan een afspraak

Het leven was nog nooit zo druk. Het is verbazingwekkend hoeveel tijd kleine dingen kunnen kosten! Het boeken van je afspraak hoort daar niet bij. Daarom kun je wanneer je maar wilt een afspraak boeken, direct vanaf mijn website.