Vliegangst overwinnen zonder medicatieVliegangst overwinnen?

Het overwinnen van vliegangst kan prima met hypnose.

Angst voor vliegen is ontstaan door een ervaring uit het verleden. Het kan je bijzonder beperken, en de vreugde over een welverdiende vakantie verzieken. Die ervaring kan een vervelende vlucht zijn die je in het verleden hebt meegemaakt, maar kan ook een ervaringen van anderen zijn die je vervolgens voor waar hebt aangenomen.

Alles wat je meemaakt in je leven, dus ook ervaringen die je voor waar aanneemt, worden opgeslagen in je onderbewustzijn. Worden ervaringen door je bewustzijn uit je onderbewustzijn opgehaald omdat je ermee wordt geconfronteerd, zul je dan angst ervaren ook al weet je vaak dat deze angst onterecht is.

Met behulp van hypnose is het mogelijk de ervaring in je onderbewustzijn ‘aan te passen’ waardoor het juiste signaal aan je bewustzijn wordt afgegeven en er dus geen angst is. In feite is de oplossing zo simpel en meestal met 1 sessie verholpen en is het gebruik van een pilletje absoluut niet nodig.

Vliegangst overwinnen is een van de vele angsten die opgelost kunnen worden met behulp van hypnose. Angst voor bijvoorbeeld spinnen, spreken voor groepen, maar ook gebrek aan zelfvertrouwen zijn onderwerpen die door je onderbewustzijn worden veroorzaakt. Een hypotherapeut kan je hierbij helpen. Wil niet onder hypnose wil, of is het door geloofsovertuiging verboden, dan is de Yager therapie een goed alternatief.

Hoe gaan ik te werk.

In een persoonlijk telefonisch gesprek van ca 15 minuten bespreken wij je probleem. Ik leg in grote lijnen uit hoe een sessie zal verlopen en geef aan wat je mag verwachten. Als je nog geen ervaring hebt met hypnose, snap ik dat dit ook spannend kan zijn. Ik zal er alles aan doen je op je gemak te stellen. Daarna beslis je zelf of je een afspraak wil maken en

Heb je vragen of wil je nog even overleggen? Je kunt een terugbel afspraak maken of mij een e-mail sturen. Je zult dan snel van mij horen.