Wat is YagerTherapie?

Ook YagerTherapie® richt zich op het onderbewustzijn. Dit is de plaatst waar al onze ervaringen liggen opgeslagen en weer naar het bewustzijn worden gehaald zodra wij gebruik willen maken van deze ervaring.YagerTherapie®

De YagerTherapie®, vernoemd naar dr. Edwin Yager is niet zomaar een methode. De evidence based Yagertherapie® is ruim 40 jaar geleden ontstaan. Het criterium daarbij was; het oplossen van psychische, psychosomatische en fysieke klachten, problemen en stoornissen door het vinden van de oorzaak. M.a.w. het is een oorzaak georiënteerde methode die niet de symptomen bestrijdt maar zich richt op de bron en dat ook nog eens in een relatief kort tijdsbestek. Het bestrijden van symptomen is als het maaien van gras om het onkruid te verdelgen. Het komt echter steeds weer terug totdat men het onkruid bij de wortel verwijderd.

Yager-therapie®, ook wel Yager-code® genoemd, is een “zachte” therapievorm die zowel losstaand alsook geïntegreerd kan worden in andere behandelmethoden waaronder hypnotherapie.

Kenmerkend voor de Yager-therapie® is dat het probleem of de klacht bij de bron wordt aangepakt waardoor symptomen afnemen of zelfs geheel verdwijnen.

Waarvoor kan de Yager-therapie® ingezet worden?

Yager-therapie® kan ingezet worden bij een breed spectrum van zowel psychische- als psychosomatische en fysieke aandoeningen en stoornissen.

* Stress, Depressie, Burn-out klachten

* Chronische pijnklachten, Migraine, Spanningshoofdpijn

* Astma, Allergieën, Versterking immuunsysteem

* Slaapproblemen (inslapen en doorslapen)

* Angsten, Fobieën

* Trauma’s / Posttraumatisch stresssyndroom (PTSS)

* Persoonlijkheidsstoornissen

* Verslavingen (zowel stof- als niet stofgebonden)

* Paniekaanvallen

* Dwangneuroses / Dwangstoornissen

* Seksuele, dermatologische en gynaecologische klachten

* Etc.

Voordelen van een behandeling met Yager-therapie®

* Werkt zonder pijnlijke herbelevingen van trauma’s of negatieve gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld tijdens regressie therapie kan voorkomen.

* Werkt ook zonder dat de Yagertherapeut precies op de hoogte is (of hoeft te zijn) van het probleem en is daarmee een zeer discrete behandelwijze.

* Werkt zonder formele inleiding en trance en is dus verenigbaar met nagenoeg elke geloofsovertuiging.

* Kortdurend, één tot enkele behandelingen volstaan voor bijna elke aandoening.

Wil je meer weten over deze behandelmethode neem dan via e-mail contact met mij ons. Je hoor dan snel van ons.