Bekijk de uitgebreidere informatie over het QuitEase Pro programma.

QuitEase Pro is dé manier van Stoppen Met Roken.

Het programma dat minimaal 31 dagen gevolgd moet worden geeft een heel hoge kans van slagen om Niet-Roker te worden en te blijven.

Het programma biedt naast een intake, hypnotherapie, een nazorg gedurende 31 dagen daarna en kan tot een jaar na start nog worden geraadpleegd. Groot voordeel is verder dat het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinepleisters niet nodig zijn.

Nazorg

Waarom deze nazorg. Uiteraard is hypnotherapie de basis waar de verandering in het onderbewustzijn wordt aangebracht. Gebleken is dat met name de eerste maand na deze sessie de lichamelijke veranderingen het grootst zijn en dat deze soms heftig zijn. Enerzijds wordt in deze nazorg informatie gegeven wat er verwacht kan worden en dus ‘normaal’ is, maar ook tips gegeven en hulpmiddelen beschikbaar gesteld om deze eerste zware periode door te komen.

Onderdeel van deze hulpmiddelen zijn oa. zelfhypnosesessies toegespitst op de periode waarin men zich bevindt, affirmaties (positieve versterkende gedachten), maar ook ademhalingsoefeningen en  meer.

Het verloop

Hoe verloopt het QuitEase Pro programma dan nu. Zoals bij alle behandeling begint het met het maken van een intake afspraak. In deze telefonische afspraak, die overigens kosteloos is, wordt uitleg gegeven over hypnose in zijn algemeenheid en QuitEase Pro. Besluit de kandidaat verder te willen gaan, wordt er een afspraak gepland voor de hypnosesessie. Deze zal met nog een stukje uitleg ongeveer 1 uur gaan duren. Daarna mag jij je niet roker noemen. Proficiat!

Bij de een gaat de tijd daarna zonder noemenswaardige problemen en bij de ander zijn er toch gewenningsproblemen, je ben immers van de een op de andere dag Niet Roker.

Behoor je tot de eerste groep, ook dan kun jij jezelf een plezier doen met de nazorg en zorgt dit dat het feit dat je Niet Roker bent dit nog steviger wordt verankert. Behoor je tot de tweede groep, dan zorgt de nazorg dat je de eerste maand ondersteund en zonder zorgen doorkomt en je kunt volhouden. En, hoe verder je komt hoe makkelijker het zal worden.

Het nazorg programma wordt online gevolgd. Je kunt ervoor kiezen de eerste 31 dagen een mail te ontvangen met tips. Wij raden je zeker aan de hulpmiddelen te gebruiken. Ook nu al kun je deze pagina bekijken om een eerste indruk op te doen (klik in deze site op ‘programma’). Het mag duidelijk zijn dat alleen het eerste deel voor nu toegankelijk is en het vervolg na inschrijven en de hypnossessie.

Resultaat

Blijft ook iedereen Niet Roker? Helaas is dit afhankelijk van de wil en motivatie vooraf. Ook tijdens de intake zullen wij dit benadrukken en bespreken. Bij twijfel kan het zijn dat wij de behandeling niet adviseren. In dat geval is het fijn dat intake kosteloos is.

De site van QuitEase Pro bevat nog meer informatie. Deze kun je starten door op bovenstaande afbeelding te klikken of hier.

Tot slot

Het gehele programma kost na de intake € 349,00. Na het maken van de afspraak dient deze te worden voldaan.

Twijfel je over hypnose lees dan ook even op de site de algemene informatie

Wil je een afspraak maken voor de intake?

Laden...

Woon je iets verder weg en is de afstand een probleem, kijk dan op de site van QuitEase Pro voor een overzicht van therapeuten bij jou in de buurt.