Ingrid en Leo Pelzer. Beiden Internationaal Register Hypno en Yagertherapeut. Leo heeft nog een aantal aanvullende opleidingen gedaan, waaronder de masterclass Virtuele Maagband en de opleiding tot QuitEase Pro Expert Wij werken vanuit onze praktijk in Brunssum en richten ons primair op cliënten  uit Zuid Limburg

Hypnose is niet ‘vreemd’ of ‘akelig’, wat misschien wordt gesuggereerd als je naar showhypnose kijkt. Ook voor ons was dit de eerste kennismaking met het fenomeen hypnose.

Wat wij willen bereiken is op de eerste plaats zoveel mogelijk mensen van dienst te zijn, met onze technieken en duidelijk te maken dat hypnose een geweldige ervaring is.

Op deze site proberen wij uit te leggen wat hypnose, QuitEase Pro en YaegerTherapie is, maar zeker ook de vele mogelijkheden van hypnose te bespreken.

Helaas kunnen wij op de site niet alle vragen en mogelijkheden bespreken. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over hypnose of een behandeling? Omdat wij overtuigd zijn van de mogelijkheden en graag met je in contact komen, willen wij zonder enige verplichting je een stukje van onze tijd geven. Hetzij telefonisch, chat of videoverbinding willen wij je graag uitleg geven.

Maak gebruik van het aanbod, het is zoals gezegd zonder enige verplichting!

Ingrid en Leo Pelzer, hypnotherapeuten

Ingrid en Leo Pelzer beide Internationaal Register Hypnotherapeut
Gratis tijd
Plan een afspraak

Het leven was nog nooit zo druk. Het is verbazingwekkend hoeveel tijd kleine dingen kunnen kosten! Het boeken van je afspraak hoort daar niet bij. Daarom kun je wanneer je maar wilt een afspraak boeken, direct vanaf mijn website.