Een gezond gewicht is voor iedereen van belang en dat begrijpt iedereen wel, maar hoe doe je dit? Kijk je om je heen dan zie je personen waarvan je denkt: die kan eten wat die wil, maar komt geen gram aan. Iets om jaloers op te zijn.

Lijnen kan en obsessie worden en zeker als het al vaker niet is gelukt en je zelfs merkt dat het oude gewicht en een beetje meer het uiteindelijke resultaat is. Te zwaar heeft meerdere categorie, een paar kilo voor de zomer of echt serieus probleem bij een BMI van boven de 30. Zoals al eerder aangegeven is het onderbewustzijn vaak het probleem en de oorzaak dat het te hoge gewicht in stand wordt gehouden. Het bewustzijn weet wat goed is, maar het onderbewustzijn geeft nog niet de juiste signalen af.

Met hypnose kan dit worden verholpen, maar is wel een portie zelfdiscipline belangrijk.

 

person-standing-on-top-of-rock-1576937

Gaat het om een paar kilo die je kwijt wil, boek dan een afspraak via de site, maar zijn het net iets meer en wil je de mogelijkheid van de virtuele maagband bespreken, boek dan een telefonische afspraak (kosteloos). Ik neem dan contact op en bespreken wij de mogelijkheden. Het kan zijn dat wij een intake afspraak maken als dat nodig is, wat ook nog kosteloos is. Een virtuele maagband zal niet in alle situaties de juist optie zijn, maar dat wordt dan vooraf besproken en een alternatief geboden.

Wat is nu een virtuele maagband. Het is al zoals de naam zegt een maagband die niet daadwerkelijk wordt geplaatst, maar waarvan het onderbewustzijn denkt dat die er is. Bij het aanbrengen van een virtuele maagband wordt de ‘normale’ gang van zaken zoals bij een echte maagband nagebootst en wordt in een aantal sessie de maagband ‘geplaatst’ en vindt er nazorg plaats.

Gaat het dan vanzelf? Helaas, wil en zelfdiscipline zijn echt de basis voor succes. Bij de juiste wil en zelfdiscipline kan ik succes garanderen. Ook een echte maagband is geen garantie en is er een reële kans op terugval aanwezig. Voor een optimaal en snel succes adviseer ik overigens ook contact op te nemen met een diëtiste, voor goede voedingsadviezen.

Voordeel van de virtuele maagband zal zijn dat het hongergevoel, maar ook de drang naar tussentijds eten zal verdwijnen, waardoor het afvallen een heel stuk gemakkelijker en blijvend zal zijn.

Wil je eindelijk, blijvend, van de overtollige kilo’s af, maak dan een afspraak.

Plan een afspraak

Het leven was nog nooit zo druk. Het is verbazingwekkend hoeveel tijd kleine dingen kunnen kosten! Het boeken van je afspraak hoort daar niet bij. Daarom kun je wanneer je maar wilt een afspraak boeken, direct vanaf mijn website.