Stoppen met roken door hypnoseBen je ook klaar met die sigaret en wil je een rookvrij leven?

Ik wil je graag uitleggen hoe hypnose je kan helpen om te stoppen met roken.

Je stopt met roken: De nicotine en andere stoffen verdwijnen snel uit je lichaam. Na twee à drie dagen is alle nicotine al uit je lichaam.

Na maximaal een week is je lichaam niet meer verslaafd.

Het onderbewustzijn.

Het niet meer verslaafd zijn is een belangrijke stap, maar de behoefte aan nicotine voel je wel nog. Je onderbewustzijn geeft deze signalen af, vooral op momenten dat je gewend was een sigaret op te steken. De hypnotherapeut heeft technieken waarmee hij deze beleving die in het onderbewust zitten kan aanpassen, waardoor deze signalen niet naar het bewustzijn gaan en ook deze behoefte verdwijnt. 

Kan iedereen stoppen met roken?

Ja, iedereen kan dit, maar dan moet de stopper ook echt zelf willen.

Nieuwe methode

Naast alleen hypnotherapie voor het stoppen met roken, bieden wij nu ook het QuitEase Pro programma aan, waarmee een nog hogere kans op succes kan worden gekregen. klik op de link voor meer informatie.

Afspraak?

Wil je nu echt stoppen met roken en jezelf niet roker noemen? Ik wil dan graag samen met jou dit voor elkaar krijgen. Hoe? Via deze site kun je een afspraak maken voor een intake. Ik ga je op het gevraagde tijdstip bellen en bespreken nogmaals de manier hoe een sessie er zal uitzien. Ben je nog nooit onder hypnose geweest, kan ik mij goed voorstellen dat het als spannend kan worden ervaren. Vragen die bij je opkomen zal ik dan ook met je bespreken. Pas dan beslis jezelf of je een afspraak wilt vastleggen. Met de juiste instelling ben ik overtuigd van succes. Schikken de getoonde data of tijden niet e-mail mij dan even.

Naast Stoppen met roken kan hypnose je ook helpen bij het wegnemen van allerlei angsten, maar het krijgen van zelfvertrouwen of helpen bij afvallen. 

Ik verwijs graag naar deze onderwerpen op de site. Ook voor aanvullende vragen kun je mij mailen.