Hyponose is geen vreemd ‘fenomeen’, maar een oude techniek om mensen van allerlei problemen af te helpen. Met name door beelden van de showhypnose krijgen mensen de indruk dat iemand willoos is tijdens de hypnose en dat is zeker niet het geval. Het fenomeen is van alledag. Dagdromen of autorijden en stukken onbewust rijden heeft iedereen wel eens meegemaakt.

Mijn eerste ervaring na hypnose, was het gevoel alsof niets was gebeurd. Ik had wel een zeer uitgerust gevoel als na een kort middagdutje, maar dat wordt door iedereen mogelijk anders ervaren.

Mooie van hypnose is dat iemand snel van allerlei problemen verlost kan worden, maar stoppen met roken, afvallen en angsten zijn het meest gevraagd. Zie hiervoor de beschrijving bij de behandeling.

Naast mijn basis opleiding heb ik nog diverse masterclasses gevolgd, waaronder Yager Therapie®, virtuele maagband en de Jeffrey Stephens methode. Ik weet zeker dat er nog meer zullen volgen, voor het verdiepen van mijn technieken. Wil je meer over mij of over de werkwijze weten kijk dan verder op de site. Twijfel je of hypnose iets voor jou is, mail mij dan of plan een afspraak.